Dienvidamerikas prieks! Sojas pupas, liels daudzums pupiņu, saulē piesūcināta kukurūza, tomāti, pipari, sīpoli, čili pipari, kā arī garšīgi garšaugi un garšvielas liek GEFRO Chili grēkot Carne ugunīgu sautējumu, kas ir garšīgs bez gaļas. Baudiet vegānisko čili kā atsevišķu sautējumu ar stilīgiem kraukšķīgiem nachos vai apvienojiet klasisko Teksasas un Meksikas virtuvi ar rīsiem, dārzeņiem un kartupeļiem. GEFRO Chili sin Carne Fire Pepper ir ideāls pildījums tortiljām, burrito, tako bļodām, enchiladas un ietinumiem.
- Vegāns
- Bez glutēna
- Bez laktozes
- Bagāts ar balastvielām
- Bez gaļas ekstraktiem
- Bez jebkādām dzīvnieku valsts sastāvdaļām
- Bez hidrogenētiem taukiem
- Bez ģenētiski modificētām vielām
- Bez mākslīgām krāsvielām un konservantiem
- Bez mākslīgiem aromatizētājiem
- Garšīgi, praktiski, par labu cenu
3 ēdamkarotes (apmēram 45 g) sakuļ 200 ml auksta ūdens.
Vāra uz lēnas uguns 5 minūtes. Pabeigts!
PADOMS: izrotājiet čili piparus ar krējumu vai vegānu vārāmo krēmu. Ja jums tas patīk īpaši karsts, varat garšot čili ar GEFRO garšvielu maisījumu un GEFRO papriku ar GEFRO pipariem un papriku.
100ml
Kalorijas 272 kj / 65 kcal
Olbaltumvielas 3.9 g
Ogļhidrāti 8.3 g
Tauki 0,7 g
Balastvielas 4.3 g
Nātrijs 1.1 g
Tomātu pulveris, 20% teksturēts sojas proteīns, 14% pupiņas, inulīns (cigoriņu šķiedra), rīsu milti, pipari, sīpoli, jūras sāls, cukurs, kukurūza, saulespuķu eļļa, čili pipari, zaļumi, garšvielas, čili ekstrakts.
Alerģiskas vielas: sojas un sojas produkti.
Čili sin carne ar ugunīgām kartupeļu daiviņām un salsu
Recepte 4 personām
Gatavošanas laiks aptuveni 50 minūtes
sastāvdaļas
- GEFRO neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa
- GEFRO ORGANIC garšvielu maisījums Meksikas čili
- GEFRO tomātu mērce
- GEFRO Čilli Sin Carne
- 800 g kartupeļu
- 1 sīpols, mazs
- 1 ķiploka daiviņa
- 0,5 laima
- 1 čili pipars, vidēji ass
- 1 tomāts, apmēram 100g
- 5 pētersīļu kāti, sasmalcināti
- sāls
sagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C augšējai/apakšējai temperatūrai (180°C konvekcija).
Nomazgājiet 800 g vaskveida kartupeļu, nosusiniet un gareniski sagrieziet daiviņās. Lielā bļodā kārtīgi samaisiet kartupeļus ar 2 ēdamkarotēm GEFRO neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas un 1 ēdamkaroti GEFRO BIO meksikāņu čili garšvielu maisījuma. Cepešpannu izklāj ar cepampapīru, pa virsu izklāj daiviņās sagrieztus kartupeļus un cep cepeškrāsnī līdz zeltaini dzeltenai apmēram 30 – 40 minūtes.
Pa to laiku salsai izšķīdina 30 g GEFRO tomātu mērces un zupas 1/4 litrā silta ūdens, īsi uzvāra un tad ļauj atdzist. Sagrieziet 1 mazu sīpolu smalkos kubiņos, smalki sagrieziet 1 ķiploka daiviņu, izspiediet 1/2 laima un gareniski pārgrieziet uz pusēm 1 vidēji karstu čili piparu, izņemiet serdi un smalki sagrieziet. 1 tomātu (apm. 100 g) sagriež mazos kubiņos. Visas sastāvdaļas sajauc ar tomātu mērci un pievieno sāli. Apkaisa ar pētersīļiem pēc garšas.
Samaisiet 225 g GEFRO Chili Sin Carne 1 litrā auksta ūdens un vāriet uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes.
Pēc tam pasniedziet čili ar šķēlītēm un salsu. Ja jums garšo nedaudz asāks , varat pievienot GEFRO BIO Mexico čilli garšvielu maisījumu pēc savas gaumes.
Uzturvērtības uz porciju
- Tauki: 6,7 g
- Ogļhidrāti: 57,4 g
- Olbaltumvielas: 15,0 g
- Diētiskās šķiedras: 16,9 g
- Kaloritāte: 384,0 kcal
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.